Tosla'da Oyun Kodlarına 20% Tosback

Volorant, Zula, Pubg Mobile ve League of Legends oyun kodu al 20 TL Tosback kazan!

Evinizde arkadaşlarınızla birlikte keyifli vakit geçirmek istiyor ancak hangi oyunu oynamak istediğinize karar veremiyor musunuz? O halde sizin için seçtiğimiz bu oyunlar tam size göre! Hem PC’de hem de mobil’de oynayabileceğiniz birbirinden eğlenceli vakit geçirebileceğiniz birçok oyun var. İster herkes kendi evinde olsun ister aynı evin içerisinde olun, bu online oyunları oynarken zamanın nasıl geçip gittiğini anlayamayacaksınız.

Bazen yeni bir oyuna başlamak zor olabilir. Bu tek başınızayken biraz daha kolaydır, ancak bir arkadaş grubu ile başlayacaksınız işte burada devreye kişisel zevklerin ortak buluşma noktası devreye giriyor. Sizin için seçtiğimiz oyunların arasında neredeyse her türlü oyun zevkine uygun oyun bulunuyor. İster MOBA oyuncusu olun, ister Battle Royale oyunlarını seviyor olun burada her türlü oyun var. Eğer sizde hazırsanız listemize geçiş yapalım.

Playerunknown’s Battlegrounds - PUBG

Dünya üzerinde milyonlarca oyuncusu bulunan PUBG’yi neredeyse bilmeyen yoktur. Unreal Engine 4 oyun motoruyla geliştirilen PUBG, H1Z1’in başarısının ardından, çok daha simülatif ve gerçekçi bir oynanışa sahip olduğu için oyuncuların hızla ilgisini çekmeyi başarmıştı. Oyun daha önce Steam üzerinden ücretli bir şekilde sunulurken, şimdilerde adı değişerek (PUBG: BATTLEGROUNDS) ücretsiz olarak oynanabiliyor.

PUBG ister arkadaşlarınızla ister tek başınıza oynayabileceğiniz bir online PC oyunu. Tek başınıza sıkıldıysanız ve arkadaşlarınız ile birlikte oynamak istiyorsanız size harika bir oyun deneyimi sunacaktır. Arkadaşlarınız ile bir ekip kurabilir ve diğer oyunculara karşı oynayabilirsiniz. 2’li 3’lü ve 4’lü takım modlarında oynayarak çorba paranızı çıkarabilirsiniz!

PUBG Mobile

PUBG Mobile ise adından anlaşılacağı üzere PUBG’nin mobil versiyonudur. Hem Android’de hem de iOS’ta oynanabilen oyunu dilediğiniz her yerde oynayabilme özgürlüğüne sahipsiniz. İster aynı evin içerisinde koltuğunuz uzanmış bir şekilde, ister sahil kenarında otururken, isterseniz de okul’da akıllı telefonunuza oyunu yükleyebilir ve arkadaşlarınız ile bu heyecanı doyasıya yaşayabilirsiniz.

PUBG Mobile aslına bakarsanız PC versiyonundan çok daha fazla kullanıcı sayısına sahip. Özellikle düşük sistem gereksinimi nedeniyle tercih ediliyor.

Ayrıca Tosla olarak PUBG Mobile oyuncularına özel indirimli fiyatlar sunuyoruz. Bu fırsatlardan nasıl yararlanabileceğinizi öğrenmek için PUBG Mobile indirim sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Dota 2 

Döneminde Warcraft 3’ün bir modu olarak “IceFrog” tarafından geliştirilen Dota (Defence of the Ancients) o kadar popüler bir hale geldiki, daha sonrasında bu potansiyeli fark eden Gabe Newell tarafından satın alındı ve daha sonrasında Dota 2 olarak Valve tarafından Steam üzerinden ücretsiz olarak oyunculara sunuldu. MOBA oyunlarının atası sayılabilecek olan Dota 2’nin günlük olarak 700.000’den fazla aktif kullanıcısı bulunuyor. Çeşitli birçok oyun modu bulunan Dota 2’de arkadaşlarınız ile birlikte doyasıya eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca Dota 2’nin içerisinde özel oyunlar adı altında topluluk tarafından geliştirilmiş olan çeşitli birçok oyun modu da bulunuyor. Zaten Dota 2’yi League of Legends’dan ayıran en büyük özellikte burada yatıyor. Oyunun normal modlarından sıkıldıysanız özel oyunlara da göz atabilirsiniz. Hatta daha sonrasında ayrı bir oyun haline gelen Dota AutoChess yine özel oyun modu olarak oyunculara sunulmuştu.

Call of Duty: Warzone

2020 yılının Mart ayında, tüm dünyada pandemi krizi yaşanmaya başlamışken, Call of Duty: Warzone farklı bir Battle Royale deneyimi sunmak için piyasaya sürüldü. Activision tarafından yayınlanan oyun çok kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Özellikle hızlı oyunları seviyorsanız, silahınızı seviye atladıkça farklı birçok ekipman ile donatabileceğiniz Call of Duty: Warzone, arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz harika bir oyun. Oyun sadece hızlı değil aynı zamanda oldukça detaylı. Buradaki detay, kullanmakta olduğunuz silahla ilgili yapabileceğiniz çeşitli geliştirmelerde saklı. Yapacağınız geliştirmelerin sonucunda bir sonraki oyuna girdiğinizde, yerden bir silah aldığınızda yaptığınız değişiklikler otomatik olarak silahınıza yansıyor. Bu da her seferinde silahınızı sıfırdan yapmamanıza olanak sağlıyor. Tıpkı PUBG’de olduğu gibi 2’li 3’lü ve 4’lü olmak üzere arkadaşlarınız ile ekibinizi kurabilir ve eğlencenin tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.

Rocket League 

Rocket League 2015 yılında piyasaya sürülmüş, arabalarla oynanan bir futbol oyunudur. İlk kez Steam üzerinden yayınlanan oyunda birçok oyun modu bulunuyor. Özellikle arkadaşlarınız ile birlikte oynamak istiyorsanız hiç beklemeden indirmeye başlayabilirsiniz. 2v2, 3v3 ve 4v4 olmak üzere takımlar halinde hem normal hem dereceli hem de Dropshot, Rumble vb. isimlerinde oyun modlarında oynayabilirsiniz. Rocket League daha önce Steam üzerinden yayınlanıyordu ancak oyunun yayın haklarını Epic Games aldı ve şu anda yalnızca Epic Games üzerinden oynanabiliyor.

Apex Legends

Apex Legends, arkadaşlarınızla birlikte evde oynayabileceğiniz en iyi oyunlar listesindeki bir başka Battle Royale oyunu. PUBG ve Warzone’un aksine Apex Legends’ın oyun mekanikleri daha farklı. Oyun içerisinde seçeneceğiniz karakterle oynadığınız bu harika Battle Royale oyunun da her karakterin kendine has yetenekleri bulunuyor, bu nedenle de diğer oyunlardan kendini ayırıyor. Warzone ve PUBG kadar oyuncusu olmasa da hatırı sayılır bir kitleye hitap eden Apex’de oynayabileceğiniz toplamda 22 adet karakter bulunuyor. Bu karakterlerin seviyelerini geliştirerek çeşitli birçok özelliklerini açabilirsiniz.

Counter Strike: Global Offensive - CS:GO

Counter Strike: Global Offensive veya diğer bilinen adıyla CS:GO belki de dünyada en çok oynanan FPS oyunlarının başında yer alıyor. Oyunun çıkışının üzerinden 10 yıl geçmiş olmasına rağmen halen binlerce oyuncusu var. Arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz takım tabanlı FPS oyunu arıyorsanız CS:GO tam size göre. Dilerseniz normal modlarda stres atmak ve eğlenmek için oynayabilir veya arkadaşlarınız ile birlikte rütbenizi yükseltmek için dereceli oyunlara girebilirsiniz.

CS:GO’da da tıpkı Dota 2’de olduğu gibi topluluk sunucuları yer alıyor. Oyunun kendi sunucularında oynamak istemiyorsanız farklı birçok harita da diğer oyuncular ile birlikte bu topluluk sunucularında da oynayabilirsiniz.

League of Legends

Geldik listemizdeki ikinci MOBA oyunu League of Legends’a. League of Legends özellikle espor anlamında dünya da gerçekten çığır açan bir oyun. Rekabetin her zaman üst seviyelerde olduğu oyunda dilerseniz arkadaşlarınız ile birlikte üst liglere çıkmak için mücadele edebilir veya oyunun en çok oynanan modlarından biri olan ARAM’da tek bir koridor üzerinde diğer oyuncularla birlikte savaşabilirsiniz.

League of Legends’ı özel kılan kısımlardan birisi, oyundaki rekabet oranının çok yüksek olması. E-Spor sektörü Riot Games’in yaptığı atılımlar ile birlikte o kadar hızlı şekilde yayıldı ki artık piyasadaki online oyunların neredeyse tümü turnuva düzenleniyor. Eğer sizde rekabetçi bir karaktere sahipseniz LoL tam size göre. Ayrıca bu rekabeti arkadaşlarınız ile birlikte oynarkende yapabilirsiniz.

Fortnite

Fortnite, arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz bir diğer Battle Royale oyunu. Fortnite, özellikle Amerika’da popüler olmasının ardından tüm dünya da büyük bir şöhret yakaladı. Oyunun sahibi olan Epic Games, yaptığı büyük işbirlikleri ile birlikte Fortnite’ı bambaşka bir seviyeye getirdi. Sevdiğiniz karakterlerin çeşitli birçok kostümünü bulabileceğiniz internet oyununda, arkadaşlarınız ile birlikte fazlasıyla eğlencenin tadını çıkarabilirsiniz.

Ayrıca Fortnite’ın içerisinde bulunan Kreatif mod ile ister başka oyuncuların yaratmış oldukları oyun modlarında oynayabilir isterseniz de kendi modunuzu oluşturabilirsiniz.

Valorant

CS:GO’nun uzun süre FPS dünyasına hakim olmasının ardından Riot Games piyasaya sürdüğü takım tabanlı FPS oyunu Valorant ile bu saltanatı yıkmışa benziyor. Günümüzde hala binlerce oyuncusu olsa da Valorant’ın oyuncu sayısı CS:GO’nun kat be kat üstünde. Overwatch mantığını iyi kurgulayan Riot Games, kendi stilini de oyuna katarak çok farklı bir FPS deneyimini oyunculara sunmayı başardı. Bu başarı da oyuncuların gösterdiği ilgi ile doğru orantılı olarak etki gösterdi.

Valorant ücretsiz olarak arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz harika bir oyun. İster normal oyunlarda ister rekabetçi modunda birlikte oynayarak takım oyununuzu gösterebilirsiniz.


Bonus Liste

Yukarıdaki oyunlara ek olarak bir de bonus liste hazırlamak istedik. Aşağıdaki oyunları yine evde arkadaşlarınız ile birlikte oynayabilirsiniz.

  • Lost Ark
  • World of Warcraft
  • Project Zomboid
  • Ark Survival Evolved
  • Valheim
  • V Rising
  • The Forest
  • Foxhole
  • New World
  • Space Engineers