Tosla ile En Sevdiğin Steam Oyunlarını İndirimli Oyna

Dünyanın en iyi üstün çevrimiçi oyun platformlarından olan Steam’de yeterince fazla oyun bulunuyor. Bu kadar oyun arasından tercih yapmak zor gözükebilir ve yeterince vaktinizi alabilir. Oldukça fazla oyun sayısı ve yeni çıkış yapmış oyunlar arasından siz Toslayanlar için En İyi Steam Oyunları listesini derledik. Aralarında en iyi ücretsiz steam oyunlarını da bulabilirsin. Sevdiğin oyunu pahalı bulduysan Tosla Steam kampanyasını kullanarak oyunu daha ucuz fiyata veya ücretsiz alabilirsin. Listede bulunan 2021 en yeni steam oyunları ve en iyi steam oyunları arasından sana hitap edeceğini düşündüğün oyunları bulabilirsin. İster bir FPS oyunu, ister heyecan verici bir RPG oyunu veya akıllara durgunluk veren bir strateji oyunu aramakta olun, listemizde kesinlikle Toslayanların ilgisini çekecek en iyi steam oyunları bulunmaktadır.

1-) MOUNT & BLADE II: Bannerlord

Mount & Blade II 30 Mart 2020 tarihinde erken erişimle çıktı. Oyun 248.000 eş zamanlı oyuncuyu geçti, SteamDB’ye göre 2 milyon ve 5 milyon kopya sattı. Bu da onu 2020 yılındaki en iyi steam RPG oyunlarından biri olduğunu gösteriyor. Oyun kendini yaklaşık 10 senedir geliştiriyor. Oyun tek oyunculu ve çok oyunculu modları içermektedir. Oyun Kalradya isimli kıtada İmparatorluk’un iç savaş döneminde geçmektedir. Türk stüdyosu TaleWorlds her gün yayınlanan yamalarla oyuna ciddi bir destek sağlıyor. RPG ve strateji tarzı oyunları oynamaktan hoşlanıyorsan bu oyun tam sana göre.

2-) CYBERPUNK 2077

SuperData ya göre CD Projekt Red, Cyberpunk 2077 'nin 10,2 milyon dijital kopyasını lansman ayında sattı. Tüm zamanların rekoru haline geldi ve dijital satışlardaki büyümeye katkıda bulundu. Çok beklenilen bu aksiyon rol yapma oyunu sana birçok seçenek sunarak oyunun gidişatını değiştirme konusunda özgürlük kılıyor. Cyberpunk 2077; güç, ihtişam ve vücut modifikasyonuna takıntılı bir megalopolis olan Night City'de geçen açık dünya, aksiyon-macera hikayesidir.

3-) ORI AND THE WILL OF THE WISPS

Microsoft çoğunlukla uzay denizciliği ve hızlı arabaların oynadığı gerçekçi oyunlarla tanınır, ancak şirket ara sıra aile dostu, maskotla çalışan platform oyunları yayınlar. Ori ve Perilerin İradesi doğrudan ikinci kategoriye girer. Ori and the Blind Forest'ın devamı, Will of the Wisps oyununda zaman akıp gider ve becerileri ile etkileyicidir. Oyun, düşündürücü seviyelerden oluşan karanlık ve güzel bir dünya içerir ve sana ortamlarda benzersiz bir zarafetle hareket etmen için araçlar sunar.

4-) METRO EXODUS

2036 yılında nükleer savaşın dünyayı mahvetmesi ardından çeyrek asır sonra, hayatta kalan birkaç bin kişi, Moskova'nın kalıntılarının altında, Metro tünellerinde var olmaya devam ediyor. Zehirli unsurlara karşı mücadele edip, mutasyona uğramış canavarlarla ve doğaüstü dehşetle savaştılar. Ama şimdi, Artyom olarak, Metro'dan kaçmalı ve Doğu'da yeni bir yaşam arayışında kıyamet sonrası Rusya'da inanılmaz, kıtayı kapsayan bir yolculuğa çıkan bir Spartalı Korucu grubunu yönetmelisin.

Metro Exodus, şimdiye kadar yaratılmış en sürükleyici oyun dünyalarından birinde ölümcül savaş ve hayatta kalma korkularıyla harmanlayan, 4A Games'in destansı, hikaye odaklı bir birinci şahıs nişancı oyunudur.

5-) RED DEAD REDEMPTION 2

Yasadışı bir gruba ait olan ve suçlu yaşam tarzı yüzünden hayal kırıklığına uğramış bir adam olan Arthur Morgan'ı kontrol ediyorsun. Yine de Arthur kendini hırsızlıktan ve öldürmekten başka bir şey yaparken göremiyor. Bu çatışma anlatıyı yönlendirir ve birçok aksiyon dolu görevleri ortaya çıkarır.Red Dead Redemption 2 inanılmaz hikayesi, güzel grafikleri, çok sayıda isteğe bağlı görev ve sürekli güncellenen çevrimiçi modu seni yıllarca bu oyuna bağlı tutabilir.

6-) THE WITCHER 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt'ta Geralt, vekil kızı Ciri'yi aramak için son bir kez kılıçlarını tutar. Geliştirici CD Projekt Red'in kullandığı oyun tasarım teknikleri, üçüncü ana Witcher oyununu şimdiye kadar hazırlanmış en iyi RPG oyunlarından biri yaptı. Oyunda savaş öncekinden daha sezgiseldir, gelişmiş büyü yapma yetenekleri, daha yumuşak kaçınma ve daha iyi eşya oluşturma yetenekleriyle kendisini gösterir. Buna ek olarak, Wild Hunt, güçlü silahlar, değerli toplanabilir malzemeler, labirent benzeri zindanlar ve öldürülecek çok sayıda canavarla dolu büyük bir oyun dünyasına sahiptir.

7-) ROCKET LEAGUE

En alışılmadık video oyunu başarı hikayelerinden biri olan Rocket League, arabaların çekiciliğini futbolcunun hararetli rekabeti ile harmanlıyor ve her maçı ilginç kılmak için çok sayıda üst düzey gösteri ekliyor. Oyunun temel amacı arabalar ile futbol oynamak. Bağımlılık yaratan basitliği bu kadar etkili bir şekilde kullanan az sayıda çok oyunculu oyun var. Rocket League, Nintendo Switch, PlayStation 4 ve Xbox One oyuncuları arasında çapraz platform oynamayı bile destekler, böylece her zaman bir eşleşme bulabilirsin.

8-) HALF - LIFE : Alyx

Half - Life: Alyx, Valve tarafından geliştirilen ve yayımlanan birinci şahıs nişancı sanal gerçeklik oyunudur. Konusu Half-Life ile Half-Life 2 arasında geçmektedir. Oyuncu, bir Combine süper silahını ele geçirmekle görevlendirilen Alyx Vance'i kontrol eder. Oyun; bir sanal gerçeklik oyunudur ve oyuncu, nesnelerle etkileşime geçmek için Half-Life 2'deki yer çekimi silahına benzeyen yer çekimi eldivenlerini kullanır. Serideki fizik tabanlı bulmaca, çatışma ve keşif yapma ögeleri bu oyunda da mevcuttur; ayrıca hayatta kalma-korku ögeleri de yer alır.

9-) METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain

Dünyanın en büyük askeri Big Boss, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain'de dokuz yıllık komadan sonra savaş alanına geri dönüyor. Afganistan ve Afrika'daki askeri tesislerde keşfe çıkın, gizlice dolaşın ve savaşırken, Big Boss'un kötü kafatası yüzüne karşı intikam alma arzusunu bastırmasına yardım edin. Oynanış açısından, iki büyük açık dünya ortamını keşfederken, kötü şöhretli Ana Üssü inşa ediyor, sahadaki askerleri kaçırıp askere alıyor, değerli malzemeleri yağmalayıp yeni silahlar geliştiriyorsunuz. Phantom Pain heyecan verici bir gizli aksiyon oyunudur, ancak sorunlu gelişimi bazı alanlarda belirgindir.

10-) MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR

Microsoft Flight Simulator, özellikle sevilen, simülasyon ve havacılık meraklıları tarafından desteklenen, PC oyunlarında en uzun süredir devam eden serilerden biridir. Geliştirici Asobo Studio tarafından Microsoft ile birlikte hayata geçirilen 2020 sürümü, yepyeni bir nesli ve hayran kitlesini elinde tutacağından emin. Geliştirilmiş görsellerin bariz bir şekilde dahil edilmesi, Microsoft'un Bing uydu görüntüleri ve Azure bulut bilgi işlem hizmetiyle oluşturulmuş ve doldurulmuş, tamamen yeniden oluşturulmuş keşfedilebilir bir dünyanın neredeyse sihirle eklenmesi, seriyi yeni zirvelere yükseltir.