Toslalılar Oyunlara Daha Az Öder

Tosla Kart ile yapacağın oyun harcamalarına 50 TL iade anında Tosla hesabında

Epic Games Üzerinden Oyun Satın Almak Güvenli midir?

Hem Windows işletim sistemli PC’ler hem de macOS işletim sistemli bilgisayarlar için ayrı bir istemcisi bulunan Epic Games üzerinden oyun satın almak kolay ve güvenlidir. “https” protokolüyle güvenliği en üst düzeye getirilen Epic Games Store aracılığıyla, dijital video oyun platformunda listelenen tüm ücretli ve ücretsiz oyunları, web sitesi ya da platformun kendi istemcisiyle satın alabilirsiniz. Satın alım ve oyunları, oyun kütüphanenize eklemeden önce elektronik posta adresinizle oluşturabileceğiniz Epic Games hesabınızla veya Facebook, Google, Xbox Live, PlayStation Network, Nintendo, Steam ve Apple hesaplarınızla da bu platformla giriş yapabilir, gerekli satın alma işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. “Epic Games güvenilir mi?” sorusunun net yanıtı “evet”tir. Zira hesap oluşturmanızın ardından web arayüzünden iki aşamalı kimlik doğrulama, üçüncü taraf kimlik doğrulayıcı uygulaması (2FA), SMS ile kimlik doğrulama ve e-posta kimlik doğrulaması mekanizmalarını kolayca etkinleştirebilirsiniz.

Epic Games İstemcisi Nasıl İndirilir?

Yeni çıkan ve nitelikli ücretli/ücretsiz video oyunlarını arşivinize kazandırmanıza yardımcı olan Epic Games Store web sitesi, Epic Games alt alan adında hizmet vermektedir. Platformun resmî istemcisini indirmek için https://store.epicgames.com/tr/download adresini ziyaret etmeniz ve açılan sayfadaki “Epic Games Başlatıcısı’nı İndir”e tıklamanız gerekir. Yazının hazırlandığı dönem itibarıyla büyüklüğü yaklaşık 160 MB olan istemciyi indirmenizin ardından kısa sürede bilgisayarınıza yükleyebilir ve oluşturduğunuz/hâlihazırda kullandığınız hesabınızla giriş yaparak Epic Games Store’un sizlere sunduğu yapımları edinebilirsiniz.

Epic Games'in Diğer Oyun Platformlarından Farkı Nedir?

Tim Sweeney gibi Epic Games kurucularının arkasında bulunduğu Unreal Engine adlı oyun motorunun hayat verdiği Fortnite’ın popülerlik kazandırdığı Epic Games Store’un, Steam ve diğer dijital oyun dağıtım platformlarından bazı farkları vardır. Bunlar şöyle sıralanabilir: - Epic Games Store, oyun geliştiriciler için daha cömerttir ve geliştiricilerin daha fazla kazanması için gelirleri, geliştiriciler lehine düzenler. - Merakla beklenen bazı AAA (yüksek prodüksiyonlu) oyunlar, önce Epic Games Store’da yer alır ve ortalama bir sene sonrasında diğer platformlarda yayımlanır. - İstemcisi karmaşıklıktan uzaktır ve Epic Games, istemciyi her geçen gün daha başarılı hâle getirmektedir. - Epic Games imzalı Unreal Engine oyun motorunu yüklemek, Epic Games Store istemcisiyle mümkündür ve oyun motoruna dair proje yönetimi gibi işlemler, aynı istemciyle gerçekleştirilebilir. - Her hafta düzenli olarak bir ya da daha fazla sayıda ücretli oyunu, ücretsiz olarak kullanıcılarına sunar.

Epic Games ile Her Hafta Ücretsiz Oyunlar

2000’li yılların ortalarından bu yana kullanıcı kitlesini epey artırmış durumda olan Steam ile rekabet edebilmek adına oyunculara hayli bonkör davranan Epic Games Store, yıllardır her hafta ücretsiz oyun dağıtımı yapar. Platformun bugüne kadar dağıttığı yapımlar, yalnızca bağımsız geliştiricilerin hazırladığı uygun fiyatlı oyunlar değildir. Öyle ki Epic Game Store’un tamamen ücretsiz şekilde oyunculara verdiği oyunlardan bazıları arasında Grand Theft Auto V, Death Stranding, BioShock: The Collection, Tomb Raider Trilogy, Prey gibi çok satan AAA oyunlar yer almaktadır. Epic Games Store, uzun süredir artık bir gelenek hâline getirdiği haftalık ücretsiz oyun dağıtım işlemini, yılbaşı döneminde günlük oyun dağıtımına dönüştürür. Her aralık ayının haftasından başlayıp ocak ayının ilk günlerine kadar uzanan geniş bir zaman dilimi çerçevesinde oyunculara birbirinden etkileyici yapımları armağan eden Epic Games Store, bu nedenle ciddi bir kullanıcı kitlesine ev sahipliği yapar ve bu platforma kullanıcılar, zaman zaman erişim güçlü dahi yaşayabilir. Ücretsiz dağıtılan oyunlar kadar kullandıkça yenilenen indirim kuponları da hiç şüphe yok ki Epic Games Store’u gözde bir dağıtım platformu yapar.

İndirim Haftalarında Kullandıkça Yenilenen İndirim Kuponları

Video oyunlarının fiyatlarının giderek artmaya başlaması nedeniyle oyun tutkunları, deneyimlemek istedikleri yapımları, en uygun fiyata edinebilecekleri platformlar ararken ilgili platformların özel zamanlarda yaptıkları indirimleri de dikkatle takip etmektedir. Epic Games Store, yılbaşı başta olmak üzere dünya çapında özel gün kabul edilen dönemlerde indirim haftaları başlatarak kullandıkça yenilenen indirim kuponları dağıtır ve bu sayede oyuncuların diledikleri oyunları daha cazip ücretlere alabilmelerini sağlar. Platformlardan bağımsız şekilde video oyunlarını orijinal biçimde alıp kütüphanesine eklemek arzusundaki oyun meraklıları, Epic Games Store’un avantajlı fiyatları ve indirimlerinden yararlanarak oyun arşivlerini kolayca genişletebilir.

Ücretsiz Unreal Engine Oyun Motoru

Özellikle bilgisayar oyuncularının, oyun açılışlarında logosunu gördükleri Unreal Engine, bugün gelinen noktada bilhassa yüksek prodüksiyonlu oyun geliştirenler için en gelişmiş imkânları sağlayan, yalnızca oyun geliştirme süreçlerinde değil sinema filmi ve dizilerde de değerlendirilen bir oyun motorudur. Sinematik görseller sunabilmesi, ileri seviye karakter animasyon sistemi taşıması, topluluk olanaklarıyla geliştirme aşamasında sorun yaşayanların sorunlarını kolayca çözebilmelerine olanak verebilmesi, çapraz platform desteği ve gereksinimlere göre ölçeklenebilir olması Unreal Engine’ı popüler kılar. “Epic Games Unreal Engine nedir?” sorusuna yanıt verdikten sonra bu oyun motoruyla hazırlanan önemli oyunlara bazı yapımları listelemek yerinde olabilir:

Oyunlar

- Fornite
- PUBG
- Batman Arkham Serisi
- Gears of War Serisi
- Dishonored Serisi

Film ve Diziler

- The Mandalorian (Disney+ dizisi)
- Love, Death & Robots (Netflix dizisi)
- The Lion King (2019 çıkışlı animasyon filmi)
- Westworld (HBO dizisi)

Epic Nitro ile 3 Ay Ücretsiz Discord Üyeliği

Oyun tutkunları ve teknoloji meraklılarının sıklıkla kullandığı Discord, ekstra özellikler bulunan Nitro aboneliğiyle kullanıcılarına ekstra özellikler sağlar. Animasyonlu avatarlar, özel etiketler, kullanıcıların mesaj panolarında değerlendirebilecekleri emojiler, yüksek çözünürlüklü ekran paylaşımı, yüksek kapasiteli dosya yükleme ve nice daha imkân Discord Nitro’da bulunmaktadır. Oyuncuların favori dijital oyun dağıtım platformlarından biri hâline gelen Epic Games Store da “Epic Games Nitro” ile daha önce hiç Nitro aboneliği edinmemiş kullanıcılara, Discord Nitro aboneliğini ücretsiz olarak bir ay boyunca kullandırabilmektedir. Yazının hazırlandığı dönem itibarıyla Epic’in bu avantajlı fırsatı kullanım dışı olsa da Epic Games ile Discord arasında yapılabilecek bir iş birliği, ilerleyen dönemde yeni Nitro kampanyalarının kullanılabilir olmasını sağlayabilir.

Tosla ile Epic Games Üzerinden Oyun Satın Alın

Bir banka hesabı olmadan da para gönderip alma işlemlerinizi kolayca yapabilmenizi mümkün kılan Tosla Epic Games üzerinden gerçekleştireceğiniz oyun ve oyun içi içerik edinme süreçlerinizde de sizlere pek çok avantaj sağlıyor. Alışveriş deneyiminizi kişiselleştirmekle kalmayıp geleneksel para transfer süreçlerini de eğlenceli hâle getiren Tosla’nın, Epic Games ve diğer platformlarla yaptığı anlaşma sayesinde yurt içi ve yurt dışı oyun kodu ödemelerinde %15’lik oran Tosla hesabınıza iade ediliyor. Eğer siz de yayımlanmasını heyecanla beklediğiniz video oyunlarını ya da oyun içeriklerini, cazip fırsatlarla edinmeyi hedefliyorsanız, vakit kaybetmeden Tosla ile tanışabilir, Tosla’nın sizlere sunduğu olanaklardan hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.