Steam Kampanyası ile %25 İndirim Tosla’dan!

Oyuncuların merakla beklediği Steam İndirimleri 2021 Takvimi yayınlandı. Yüksek fiyatları oyunların, oyuncular ile buluşmasını sağlayan bu muhteşem günleri Toslayanlar için sıralıyoruz.

Yüksek fiyatlardan bir anda çok düşük fiyatlara düşen bu indirim günlerinde bedavaya oyun almanız mümkün.

Steam İndirimleri 2021

  • Steam Kış İndirimi 2021: 22 Aralık - 5 Ocak 2021 (Bitti)
  • Steam Ay Takvimi Yeni Yılı İndirimi 2021: 10 Şubat - 14 Şubat (Bitti)
  • Steam Altın Hafta İndirimi 2021: 29 Nisan - 6 Mayıs (Bitti)
  • Steam Yaz İndirimi 2021: 24 Haziran - 8 Temmuz (Bitti)
  • Steam Sonbahar İndirimi 2021: 26 Kasım - 2 Aralık (Gelecek)

Steam İndirimleri Ne Zaman?

Steam indirimleri her yılın belirli dönemlerinde yapılmaktadır. Bu dönemler genellikle mevsimsel olarak ayarlanmış olsalar da bazı özel günleri de bu takvim içerisine almışlardır. Tosla olarak bu takvimi sürekli güncel tutarak steam indirimleri ne zaman sorusuna anında cevap veriyoruz.


Steam İndirimleri Ne Kadar Sürüyor?

Steam indirimleri yılın belirli dönemlerinde oyunculara takvim olarak bildirilir. Steam indirimleri genellikle 7 günlük bir süreye sahiptir. Oyuncuların en iyi oyunları en ucuz fiyattan almalarını sağlar. Genellikle yüksek fiyatlı oyunların indirime girmesi oyuncuların bu oyunlara sahip olmasını kolaylaştırmaktadır. Bu yüzden bu süreyi iyi değerlendirmek gerekmektedir.

En İyi Steam Kampanyası

Steam kampanyaları dendiğinde ilk olarak akla Tosla gelmektedir. Tosla Steam Kampanyası ile oyunlara neredeyse ücret ödemeden sahip olabilirsiniz. Steam cüzdan kodunu kazanmak için Tosla uygulamasını indirin ve takipte kalın.

Steam Kış İndirimleri

22 Aralık 2021 - 5 Ocak 2021 arasında yapılmıştır. Steam ay takvimi yeni yılı indirimleri 10 Şubat 2021 - 14 Şubat 2021 arasında yapılacaktır.

Steam Yaz İndirimleri 2021

Steam Yaz İndirimleri 24 Haziran 2021 - 8 Temmuz 2021 arasında yapılacaktır.

Steam İlk Bahar İndirimleri 2021

Steam İlk Bahar İndirimleri muhtemelen 2021 Mayıs ayında yapılacaktır.

Steam Sonbahar İndirimleri 2021

Steam Sonbahar İndirimleri 26 Kasım 2021 - 2 Aralık 2021 arasında yapılacaktır.

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri 2021

Steam Cadılar Bayramı İndirimleri muhtemelen 2021 Ekim sonu yapılacaktır.

Steam İndirimleri İçin İpuçları

Steam İstek Listesini Kullanın

Steam istek listesine istediğiniz oyunları ekleyebilirsiniz. Eğer oyun indirime girerse size bildirim gelecektir. Bildirim geldiği zaman anlayın ki bu oyun indirime girmiştir ve artık satın alabilirsiniz.

Oyun Serilerini İnceleyin

Tek bir oyun almak yerine oyun serilerine yönelirsin. Örneğin Half Life Serisinin tek oyunu 20 tl ken tüm seri 25 tl olabilir. Böylece 5 tl verip tüm oyun serisini almak çok daha mantıklıdır. Oyunu oynamasan bile bir oyun koleksiyonu oluşturmuş olursun.

Oyun Genişletmelerini ve DLC’leri Kontrol Edin

Bazı oyunları çok sevmiş olabilirsiniz ve bu oyunu daha uzun oynamak isteyebilirsiniz. Bu durumu düşünen yapımcılar DLC paketler yayınlamaktadırlar. DLC paket, oyunların uzatılmış paketleridir.

Acele Etmeyin

Eğer indirimde istediğiniz bir oyun yoksa paranızı harcamayın. Bu sayfayı kontrol ederek bir sonraki güncellemeyi bekleyebilirsiniz. Böylelikle bir sonraki indirimde Tosla Steam Kampanya’sından edindiğiniz paralar ile istediğiniz oyunu satın alabilirsiniz.

Steam İndirimleri Ne Zaman Bitiyor

Steam indirimleri genellikle 1 hafta sürer ve daha sonra sona erer. Steam indirimlerini sürekli olarak takip etmek istiyorsanız Tosla Steam İndirimleri sayfasını takip edebilirsiniz.