Toslayanlar Defacto.com Tosla Qr İle Ödeme Yapar %10 Tosbak Kazanır!

Defacto.com’da ‘’Tosla QR İle Öde’’ her alışverişinde %10, toplamda 50 TL Tosback kazan!

Kampanya Tarihi: 01.02.2023 - 28.02.2023

Kampanya Koşulları

  • 1-28 Şubat tarihleri arasında Tosla Qr ile Defacto.com yapacağın her alışverişte %10, toplam 50 TL’ye kadar Tosback  anında Tosla hesabına iade edilir.
  • Kampanyadan faydalanmak Defacto.com’da sepetini oluşturduktan sonra ödeme şekli olarak ‘Tosla ile Ödeyin’ seçeneğini seçmen ardından ‘Siparişi Tamamla’ butonuna tıklaman gerekir.
  • Tosla mobil uygulamasını açarak Tosla > Ödemeler>QR İşlemleri adımlarını takip ederek ekranda çıkan QR kodunu mobil uygulamaya okutarak ödemeni kolayca tamamlayabilirsin.
  • Kampanya dönemi süresince yapılan alışverişlerde herhangi bir değişiklik (iptal/iade vs.) durumunda kampanyadan faydalanamazsın.
  • Kampanya sadece Defacto.com'da geçerlidir.
  • Tosla ve Defacto kampanyayı dilediği zaman sonlandırabilir.
  • Kampanyanın işleyişini herhangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt etmiş oluyorsun. Tosla kampanyayı manipüle edecek şekilde hareket eden ve/ veya hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların kampanya kullanımına ilişkin haklarını iptal etme veya indirimi geri alma, yeniden yüklememe ve her türlü hakkını saklı tutar.
  • Hediye TL’leri hiç kullanmadığın takdirde 7 Mart tarihinde geri alınacak Toslayan, hediyeni kullanmayı unutma!
Toslamaya hazır mısın?

Telefonuna bak, gelen mesajlarını kontrol et!

Uygulama mağazasından indir!